Kérdezz Felelek - avagy Gyakran Ismételt Kérdések

Minden termék esetében igyekszünk pontos leírással segíteni a méretét illetően, így ennek megfelelően kedvenced megmérve tudsz pontosan rendelni. A nyakörvek, biztonsági övek, hámok széles tartományban állíthatók, ebből kifolyólag biztosan illeni fog kedvencedre. Ha mégem, írj nekünk az oldalon, vagy email címünkre (hello@flowdog.hu), és cseréljük a terméket.
A webshopban egyszerűen és biztonságosan tudsz fizetni SimplePay-en keresztül MasterCard, Maestro, és Visa kártyáddal. Emellett banki átutalást is választhatsz. Ebben az esetben a megadott számlaszámra utald el rendelésed végösszegét, és írd meg közleményben rendelésed azonosítóját!
A megrendelt termékek szállításáról a Magyar Posta Zrt. gondoskodik, a megrendeléstől számított 3-4 munkanap alatt érkezik meg.
A kutyák biztonsági övét kizárólag több ponton rögzített hámmal használd, soha se nyakörvvel, hiszen már egy hirtelen fékezés is hatalmas károkat tehet kedvencedben.
A kutyák szállításának a legbiztonságosabb módja továbbra is egy rögzített szállító box, de ha a biztonsági övet választod, mindig ügyelj rá, hogy kizárólag hámmal használd.
Ha szeretnéd, hogy kedvenced is felkerüljön a közösségi oldalainkra, küldj róla nekünk egy képet az új szerzeményében privát üzenetben, vagy emailben (hello@flowdog.hu ). A legjobban sikerült képeket Facebookon és Instagramon is közzé tesszük.
Próbáld meg kutyusod szabadtéren fotózni, hogy minél világosabb és élesebb eredményt érj el :)
Ha rossz méretet választottál, nincs semmi gond, vedd fel velünk a kapcsolatot és kicseréljük a kutyusodra illő méretre új szerzeményed.
Ha kérdésed van, írj nekünk nyugodtan a hello@flowdog.hu email címre, hívj minket a +36 30 715 6067-es telefonszámon, esetleg írj a Facebook oldalunkon üzenetet és igyekszünk a lehető leghamarabb minden kérdést megválaszolni.
Nincsen. A kisebb méretben a biztonsági csat már nyomná a kutyusod nyakát. Mivel nálunk kutyusod kényelme a legfontosabb, ilyet nem gyártunk, helyette a bebújós nyakörvek között tudsz válogatni.
Ezzel jelenleg még nem foglalkozunk, a webshopban elérhető minták közül tudsz válogatni.
Sajnos jelenleg a külföldről érkező megrendeléseket nem tudjuk teljesíteni. A jövőben igyekszünk szélesítetni az infrastruktúránk, és a környező országokba is szállítani kedvenc termékeidet.