Szállítási Feltételek

A megrendelt termékeket a Magyar Posta Zrt.-n keresztül ajánlottan, illetve a Foxpost kiszállítással juttatjuk el neked, így pár napon belül már nálad is lehet szerzeményed.

Szállítási díjaink

10 000 Ft alatt

10 001 Ft-tól

50 g alatt (Posta)

620 Ft

INGYENES

500 g alatt (Posta)

850 Ft

INGYENES

2 kg alatt (Posta)

1800 Ft

INGYENES

5 kg alatt (Foxpost) 1 250 Ft
INGYENES

Rendelésed 5-8 munkanapon belül kiszállítjuk.
10 001 Ft-tól a rendelésed ingyenesen szállítjuk ki.
Személyes átvételre jelenleg nincs lehetőség.

Fizetési Feltételek

A webáruházban a következő fizetési lehetőséget biztosítjuk:

  1. Bankkártyás fizetés (OTP Simple) - bankkártyás fizetés esetén biztonságosan és kényelmesen vásárolhatsz az OTP Simple felületén keresztül. Ha ezt választod, akkor a fizetési mód kiválasztása után átirányítunk a bank fizetési felületére. Online bankkártyás fizetés esetén a megrendelés átvétele csak a sikeres fizetés után lehetséges. További információkat itt olvashatsz: https://www.simple.hu/
  2. Utalásos fizetés - ha ezt választod, akkor a vásárlás leadását követő 7 napon belül utald el a vásárlásod végösszegét a következő OTP bankszámlára: 
    Név: Gyuris Dóra
    Bankszámlaszám: 11773078-00085791
    Közleménybe írd be a megerősítő emailben küldött 4 jegyű rendelési azonosítót és neved. A szállítást azután indítjuk, miután beérkezik hozzánk a rendelés értéke. 
  3. Utánvétes Fizetés - esetén a szállítási opciók között kötelező a Foxpost kiszállítást választani, máskülönben a vásárlás érvénytelen! Az utánvétes fizetés során a Foxpost kiszállítást végző munkatársának lehet fizetni a csomag átvételekor.